Köszöntünk a IMAGINE portál
Névjegy
 Regisztrálás   
 
  
IMAGINE portál: Ízelítő

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]


<< [ 1..10 ] [ 11..20 ] [ 21..22 ] >>

cikk: Építs várost!
2006. January 03. Tuesday, 14:49 Szerző: nukeadmin (2914 olvasás)
Ízelítő

Építs várost!

A kép alján lévő gombokra kattintva irányíthatod a teknőc mozgását. Küldheted előre vagy hátra, jobbra vagy balra, felveheted és leteheted a tollát, beállíthatod a toll vastagságát és színét, illetve visszaküldheted a teknőcöt a lap közepére. Persze nemcsak a gombok segítségével irányíthatod a Teknőcöt, hanem az egérrel is. Vigyázz, ha lent van a toll, a Teknőc mindenhol, ahol elhalad, vonalat húz maga mögött! A Teknőc tulajdonságai gombra kattintva bármikor átállíthatod egy lépés hosszát, illetve egy elfordulás nagyságát.(Tovább... | cikk | Értékelés: 2.87)

cikk: Rajzolás a teknőccel
2006. January 03. Tuesday, 14:49 Szerző: nukeadmin (3297 olvasás)
Ízelítő

Rajzolás a teknőccel

A kép alján lévő gombokra kattintva irányíthatod a teknőc mozgását. Küldheted előre vagy hátra, jobbra vagy balra, felveheted és leteheted a tollát, beállíthatod a toll vastagságát és színét, illetve visszaküldheted a teknőcöt a lap közepére. Persze nemcsak a gombok segítségével irányíthatod a Teknőcöt, hanem az egérrel is. Vigyázz, ha lent van a toll, a Teknőc mindenhol, ahol elhalad, vonalat húz maga mögött! A Teknőc tulajdonságai gombra kattintva bármikor átállíthatod egy lépés hosszát, illetve egy elfordulás nagyságát.(Tovább... | cikk | Értékelés: 3)

cikk: Spirálvilág
2006. January 03. Tuesday, 14:48 Szerző: nukeadmin (1901 olvasás)
Ízelítő

Spirálvilág

Itt különféle spirálminták létrehozásával kísérletezhetsz. A csúszkák segítségével változtasd meg a beállításokat és kattints a Csináld! gombra, hogy lásd az eredményt! Készítsd el a legjobb kombinációt! Figyeld meg, hogy ha a Teknőc elfordulását egy kicsit megváltoztatod, milyen nagy eltéréseket eredményez a mintában! Próbáld ki úgy, hogy egyszerre csak egy dolgon változtatsz, hogy jól lásd a változtatás eredményét! Jó kísérletezést!(Tovább... | cikk | Értékelés: 0)

cikk: Sokszög műhely
2006. January 03. Tuesday, 14:47 Szerző: nukeadmin (2099 olvasás)
Ízelítő

Sokszög műhely

Sok szép alakzatot rajzolhatsz ezzel a projekt-tel. Próbálkozz bátran! Próbáld ki mi történik, ha megváltoztatod az egyes csúszkák által mutatott értékeket! Tudnál 3, 4 vagy 20 oldalú alakzatot rajzolni? A Teknőcöt láthatóvá, vagy láthatatlanná teheted a rejtsd el / mutasd a teknőcöt! gombbal.

Figyeld meg a teknőc állását: Hogyan is rajzolta az alakzatot? Ne feledd, hogy a forgásszög változtatása nem más, mint az, hogy mennyit forduljon a Teknőc két szakasz megrajzolása között. Vajon miért nem tudsz 7 oldalú szabályos sokszöget rajzolni? Próbáld ki! A forgatási eszköztár segítségével még összetettebb ábrákat kaphatsz. Kísérletezz bátran!(Tovább... | cikk | Értékelés: 5)

cikk: Óra
2006. January 03. Tuesday, 14:46 Szerző: nukeadmin (2083 olvasás)
Ízelítő

Óra

Szeretnéd elindítani vagy megállítani az órát? Kattints a gombra! Ez az egyszerű projekt, jó példája annak, hogy mennyire könnyen tudsz az Imagine segítségével projekteket készíteni. A másodpercmutató 6 fokot fordul másodpercenként, a percmutató 6 fokot mozdul percenként, és 6 fokot fordul az óramutató is, természetesen óránként. Fejleszd Te is az órát! Ne félj, egyszerű! Adj lehetőséget az idő beállítására. Legyen benne ébresztő.(Tovább... | cikk | Értékelés: 0)

cikk: Festő
2006. January 03. Tuesday, 14:46 Szerző: nukeadmin (2206 olvasás)
Ízelítő

Festő

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a rajzprogramot, kattints a Tiszta lap gombra. Rajzolj, amit csak szeretnél! A jól sikerült rajzaidat ki is nyomtathatod a Webböngésző segítségével(Tovább... | cikk | Értékelés: 0)

cikk: Dobókocka
2006. January 03. Tuesday, 14:45 Szerző: nukeadmin (2315 olvasás)
Ízelítő

Dobókocka

Ha dobni szeretnél kattints a kockára. Adj hozzá hangot, és máris sokkal színesebb lesz a projekt.(Tovább... | cikk | Értékelés: 3)

cikk: Aprópénz
2006. January 03. Tuesday, 14:41 Szerző: nukeadmin (2044 olvasás)
Ízelítő

Aprópénz

Dobd be az érméket az erszényekbe úgy, hogy minden erszényben annyi pénz legyen, amennyi rá van írva!

A felesleges érméket dobd a szemetesbe!(Tovább... | cikk | Értékelés: 4.66)

cikk: Időjárás
2005. December 28. Wednesday, 12:51 Szerző: nukeadmin (2006 olvasás)
Ízelítő

Időjárás

Mint minden időjárás előrejelzésnél, itt is elsőként azt választhatod ki, hogy melyik terület időjárását fogod megjósolni. (Ebben a mikrovilágban Európa, illetve Magyarország térképe között választhatsz.) Ezután már csak annyit kell tenned, hogy az egér segítségével helyezd el a térképen az általad választott időjáráselőrejelző szimbólumokat. Arra is lehetőséged van, hogy feliratokat helyezz el a térképen a szöveg eszköztár segítségével.(Tovább... | cikk | Értékelés: 4.33)

cikk: Gyufa játék
2005. December 28. Wednesday, 12:50 Szerző: nukeadmin (2483 olvasás)
Ízelítő

Gyufa játék

Old meg a rejtvényeket, vagy készíts Te magad is hasonlókat! A gyufákat könnyedén mozgathatod (arrébb húzhatod vagy forgathatod).

Jó rakosgatást!(Tovább... | cikk | Értékelés: 5)

  

Imagine portál: Copyright© 2005 ELTE TeaM labor. Minden jog fenntartva.

Az IMAGINE szoftverre vonatkozó felhasználói jogok jogosultja a szerzőkkel kötött megállapodás alapján az Educatio kht.

Imagine angol verzió: Copyright © 2001 Andrej Blaho, Ivan Kalas, Lubomír Salanci, Peter Tomcsányi. Minden jog fenntartva.

Imagine magyar verzió: Copyright© 2005 ELTE TeaM labor: Abonyi-Tóth Andor, Turcsányi-Szabó Márta, Windisch József. Minden jog fenntartva.

A szoftver csomagban található média elemek
Copyright 2001 Logotron Ltd.U.K.Minden jog fenntartva.
Copyright © 2001 Andrej Blaho, Ivan Kalas, Lubomír Salanci, Peter Tomcsányi. Minden jog fenntartva.
Copyright© 2005 ELTE TeaM labor: Abonyi-Tóth Andor, Turcsányi-Szabó Márta, Windisch József. Minden jog fenntartva.


eXTReMe Tracker

PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.14 másodperc